Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Sztankovics: “Tudjuk, hogy képesek vagyunk a sikerre…”

Az Európa-konferencialiga legjobb 16 csapata közé jutásért a Ferencváros a görög Olympiakosz Pireusszal fog megküzdeni…

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics véleménye szerint csapata rendkívül motiváltan várja az Olympiakosz Pireusz elleni párharc első, idegenbeli mérkőzését:

“Nehéz úgy felkészülni, hogy az ellenfél nemrég edzőt váltott, de Mendilibar csak papíron új, ő már edző volt, amikor én az első felnőtt meccsemet játszottam. Elsősorban a játékosaikra készültünk, hiszen a felállást nem ismerjük. Rendkívül erős, gyors csapatról van szó, de készen állunk. Koncentráltan és rendezetten kell játszanunk, akkor nem lehet probléma. Az ellenfél két és fél hónapig szurkolók nélkül játszott, nyilván nagyon várják a csütörtök estét, de minket is motivál a várható atmoszféra. Tiszteljük az ellenfelet, de tudjuk, hogy képesek vagyunk a sikerre…”

“Minden játékos mindent megtesz a klubért, a döntőig szeretnénk menetelni. Ez azonban egy hosszú út, és lépésről lépésre kell terveznünk. Az első feladat a csütörtöki. Azt nem tudom megmondani, hogy mi fog történni, de megígérhetem, hogy mindent meg fogunk tenni a győzelemért” – tette hozzá a csapat ecuadori balhátvédje, Cristian Ramírez.

A párharc első mérkőzését csütörtök este 18:45-től rendezik Görögországban, a visszavágót egy héttel később tartják a Groupama Arénában.