Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: a Bayern tehetsége a nyári kiszemeltek között! – sajtóhír

A tulajdonosváltáson, majd az azóta is a háttrében gőzerővel zajló átalakulásokon áteső Manchester Unitednél már javában hallani a nyári átigazolási piac esetleges történéseiről, így; például arról, hogy a “vörös ördögök” célkeresztjében Mathys Tel neve is szerepel.

 

A Bayern München ígéretes francai támadója állítólag nem csak Erik ten Hag menedzser, hanem a Manchester City-től elcsábított, az átigazolásokért a jövőben fő felelősként tevékenykedő Omar Berrada is szimpatizál Tel-lel.

A Transfermarkt által igen komoly összegre, 50 millió euróra taksált játékos szerződése ugyan nem lenne olcsó mulatság a “vörös ördögöknek”; ráadásul Tel müncheni szerződése is 2027-ig érvényes, a francia Rennes együttesétől 2022 nyarán megszerzett játékos alapvetően epizodista a Bayernnél, a meccsek döntő többségén csereként kap lehetőséget – Utóbbit használná ki a Manchester United.

Mathys Tel az idei szezonban ugyan 27 tétmérkőzésen is lehetőséget kapott, ám összesen 732 játékperc erejéig… Hat gólja és három gólpassza ez esetben igen elismerésre méltó mutató.