Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB II: újabb csapat döntött az edzőváltás mellett – HIVATALOS

A Budafok edzőcseréje után a Pécsi MFC ugyancsak megköszönte vezetőedzője munkáját…

 

A Pécsi MFC hivatalos oldalán jelentette be, hogy megköszönte Kulcsár Árpád vezetőedzői munkáját, és a továbbiakban a korábbi státuszát betöltve folytatja a klub kötelékében, és újra a PMFC utánpótlás szakmai vezetőjeként dolgozhat.

“Nagyon sokan féltettek az elején, azonban kötelességemnek éreztem, hogy segítsek, és ha nem is tudtunk mindig nyerni, az év végére elértük azt, hogy nyugodt telünk legyen. Aki ismert, az tudja, hogy mit jelent számomra a klub, valamint azt is, hogy viseltettem iránta 2015-ben a kizárást követően, 2018-ban a majdnem megszűnéskor, valamint, hogy 2020-ban újra sikerült feltennünk a futballtérképre az együttest. Sajnos az élet és a betegség közbeszólt, emiatt azt a munkát, amit szerettem volna megvalósítani, az agyvérzésem nem tette lehetővé. Többször nyilatkoztam, hogy nem takarózom e mögé, ezek csupán a tények. Januárban a kórházból jeleztem, hogy nézzen új edző után a klub, akkor a vezetőség megerősített abban, hogy megvárják az agyvérzésemből történő felépülésemet. A Vasas elleni találkozót követően leültünk tárgyalni és közösen úgy határoztunk, hogy az egészségemet, valamint a csapat jövőjét nézve is olyan döntés szülessen, ami mindenkinek kedvező. Bevallom, élveztem minden percét a csapat mellett töltött időnek, még ha nem is volt zökkenőmentes minden. A mostani helyzetből szerintem igenis van kiút, már most hétvégén új fordulatot vehetünk, ám ehhez új impulzusra van szüksége a csapatnak. Egy biztos, vasárnap ott leszek a lelátón és tisztaszívből szurkolok a PMFC-nek, ami idestova már 28 éve az életem és a mindennapjaim meghatározó része!” – fogalmazott Kulcsár.

A PMFC bár tavasszal nem szerepelt rosszul, az első három tavaszi meccsén mindössze egyetlen pontot szerzett, a Vasas elleni 4-1-es vereség után pedig leváltották a trénert.

Hazai sajtóértesülések szerint Mátyus János a legesélyesebb arra, hogy átvegye a Pécs irányítását.