Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: végleg megvenné kölcsönjátékosát a Bologna! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Bologna együttese végleg megvenné a jelenleg kölcsönben náluk futballozó balhátvédet, Victor Kristiansent.

(Photo by Gabriele Maricchiolo/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint a Bologna vezetősége szeretné végleg megszerezni Victor Kristiansen játékjogát. A balhátvéd ebben a szezonban kölcsönben szerepel az olasz csapatnál, miután kölcsönvették őt az angol másodosztályban szereplő Leicester Citytől. A Bologna a kölcsönvételért 1 millió eurót fizetett a “Rókáknak”, és a megállapodásban szerepel egy vásárlási opció is, amit 15 millió euró ellenében tudnak aktiválni. A hírek szerint pedig a vezetőség olyannyira elégedett a 21 éves játékos teljesítményével, aki meghatározó szerepet tölt be Thiago Motta elképzeléseiben, hogy készek is kifizetni ezt az összeget az angol csapat számára. A transzfer megvalósulását elősegítheti az a tény is, hogy Kristiansen sem szeretne visszatérni Angliába, mivel nagyon jól érzi magát a Bolognánál, így a sajtó azt sem tartja kizártnak, hogy már a szezon vége előtt bejelentik a felek, hogy a dán védő marad a Serie A-ban.

Victor Kristiansen a Bologna színeiben ebben a szezonban összesen 23 mérkőzésen kapott lehetőséget, és 1625 percet tölthetett a pályán, ez idő alatt pedig 4 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2028 nyaráig köti a Leicester City csapatához. Piaci értékét 12 millió euróra teszi a transfermarkt.