Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést írt alá a brazil gigász argentin gólfelelőse – HIVATALOS

A várakozásoknak megfelelően a brazil Vasco da Gama új szerződést kötött rutinos támadójával…

(Photo by Richard Ducker/Eurasia Sport Images/Getty Images)

A Vasco da Gama bejelentette, hogy a következő, 2025-ös naptári esztendő végéig megújította rutinos csatára, Pablo Vegetti év végéig érvényes szerződését.

A 35 éves befejező csatár az elmúlt négy évben 123 mérkőzésen 63 gólt szerzett az argentin Belgrano színeiben. Vegetti a másodosztály 2022-es kiírásában 17 góllal járult hozzá a “kalózok” feljutásához, míg a Liga Profesional idényében 13 találattal ugyancsak a mezőny legeredményesebb játékosa lett. A rutinos támadó korábban olyan csapatoknál fordult meg hazájában, mint a Ferro Carril Oeste, a Gimnasia La Plata, a Colón, a Boca Unidos és az Instituto, de játszott a chilei Rangersnél is.

Ezt követően tavaly augusztusban szerződött a Vascóhoz, ahol az országos első osztályú bennmaradást kiharcoló csapat alapemberének bizonyult. Vegetti a Brasileiro 2023-as kiírásában 21 pályára lépés alatt 10 gólt szerzett, így máris kiérdemelte a klubvezetés további bizalmát.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!