Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ferencváros edzője elismerte, jobb volt az ellenfél

A Ferencváros 1-0-s vereséget szenvedett a hazai visszavágón is, így kiesett az Európa-konferencialiga legjobb 16 közé jutásért zajló párharcából…

 

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics reálisan értékelte csapata Olympiakosz Pireusz elleni kiesését:

“Amikor elveszítünk egy meccset, akkor azt gondoljuk, hogy semmi nem működött. Az ellenfél jobb volt nálunk, gratulálnunk kell nekik. Egy apró részlet is változást hozhatott volna, de ez nem történt meg. Kodro egy fontos, tehetséges játékos, nemrég érkezett hozzánk. Biztosan a segítségünkre lesz. Az európai utunk itt most véget ért. Van mit tanulnunk. A fő célunk innentől a bajnokság megnyerése lesz. Ma csendben maradunk, szomorkodunk, és aztán elemzünk. Tizenhárom meccs van még előttünk, javulnunk kell, hogy jobbak legyünk. Nem szeretnék azonban semmit eldobni az eddig felépítettekből. Javulnunk kell, ebbe kell az erőnket fektetni. Nagy volt az akarás a fiúkban, de amikor nagy az akarat, akkor hibák is becsúszhatnak.”

“Úgy működök, hogy ilyenkor magamba fordulok, szomorkodok, de másnap kétszer ilyen erős vagyok. A játékosaimnak is feltettem ezt a kérdést, hogy készen állnak-e játszani a vasárnapi derbin. Azt mondták, igen! Egy kiesés utáni csalódásból erősebben is ki lehet jönni, erőt adhat a derbire. Szívből köszönöm a szurkolók támogatását, hogy végig buzdítottak minket. Sajnálom, hogy nem tudtunk tüzet csiholni abból a szikrából, amit ők lobbantottak. Ígérem, hogy kárpótolni fogjuk őket!” – tette hozzá a tréner már a vasárnapi, Újpest elleni derbire tekintve.