Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: eldőlt melyik válogatottat választja a támadó! – sajtóhír

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a Real Madrid kiválósága, Brahim Diaz a marokkói és a spanyol válogatott között vacillál, várva utóbbi meghívójára. Miután a spanyol nem ragaszkodtak foggal-körömmel a 24 esztendős játékoshoz, Diaz meghozta döntését.

 

Egybehangzó lapértesülések szerint Brahim Diaz a rövidesen elérkező válogatott szünetben bemutatkozik majd Marokkó nemzeti csapatában.

A marokkói felmenőkkel is bíró, Spanyolországban született, spanyol utánpótlás válogatott játékos, egy alkalommal, barátságos mérkőzésen a felnőttek között (2021) is bemutatkozó Diaz a vezető spanyol sportlapok szerint is már javában egyeztet az afrikai ország szövetségével.

A madridi As című sportnapilap beszámolója szerint csupán az adminisztratív akadályt kell elhárítani Marokkónak, majd Diaz máris bemutatkozhat a nemzeti csapatban. A hírek szerint Walid Regragui szövetségi kapitány hathatós hozzájárulásával született meg a Real-játékos döntése, ugyanis Regragui egy olyan projektet vázolt fel Brahim Diaznak, amelyben kulcsszerepet kap a fiatal játékos – ellenben Spanyolországgal.

 

(Borítókép: Photo by David S. Bustamante/Soccrates/Getty Images)