Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamar beilleszkedett új csapatában a magyar kapus

A télen a Fehérvártól a görög Voloszhoz szerződő magyar kapus megtalálta a helyét új csapatában…

A görög élvonalbeli Volosz magyar kapusa, Kovács Dániel a Sportrádió Hazafutás című műsorában beszélt eddigi tapasztalatairól:

“A hegyoldalban van a fél város, szóval fantasztikus. A foci része sem alakult rosszul, pontosan egy hónappal a megérkezésem után már kezdő voltam. Az alsóházba kerültünk, így a bennmaradás lehet a reális cél.”

Kovácsék csapata az elmúlt hétvégén a Ferencvárost kiejtő Olympiakosz Pireusszal találkozott, így a görög rekordbajnokról is elmondta a véleményét: “A hatodik percben kaptunk egy piros lapot, az megpecsételte a sorsunkat. Az Olympiakosz dominált végig, így majdnem kilencven percen át játszottunk tíz emberrel, azért elég valószínű volt, hogy ők fognak nyerni. Attól függetlenül, hogy kikaptunk, nem volt rossz futballélmény. A Ferencváros elleni párharc előtt azt mondtam, hogy izgalmas, ki-ki párharc lesz. Volt utána némi negatív visszhang, főleg a második meccsen, hogy az Olympiakosz eléggé lefutballozta Fradit, és picit többet vártak, főleg, hogy az Olympiakosz sincsen annyira jó passzban.”

“Minden magyar játékosnak célja a válogatottság. Tóth Balázs is fantasztikus formában véd, Demjén Patrik is volt már párszor válogatott, ez nekik előnyt jelenthet. Talán az én oldalamra billentheti a mérleget, hogy külföldön ilyen szintű csapatok ellen játszhatok” – tette hozzá a válogatottbeli kapuskérdések kapcsán.