Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: kész új szerződést adni edzőjének a Wolverhampton! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton együttese kész új szerződést adni vezetőedzőjének, Gary O’Neilnek.

(Photo by James Gill – Danehouse/Getty Images)

Az angol sajtó legfrissebb értesülései alapján a Wolverhampton vezetősége szeretné, ha Gary O’Neil hosszabb távra elkötelezné magát a csapathoz. A 40 éves tréner a most futó szezon előtt vette át a csapat irányítását, miután Julen Lopetegui távozott a klub pénzügyi korlátaira hivatkozva. Gary O’Neil korábban a Bournemouth kispadján ült, amelyet sikerült is az élvonalban tartania, ám ezt követően megköszönték a munkáját, és Andoni Iraolát nevezték ki a helyére. Az angol szakember végül a Wolves kispadjára ült le, ahol eddig kiváló eredményeket ért el. A “Farkasok” ugyanis jelenleg a 10. helyen állnak a Premier Leagueben, 27 forduló után 38 pontot gyűjtve, a kiesés szele pedig egyetlen pillanatra sem veszélyeztette a csapatot. Ezen felül a klub még versenyben van az FA-kupában is, ahol a legjobb 8 közé jutottak. Ezeket az eredményeket látva nem meglepő, hogy a vezetőség marasztalni szeretné O’Neilt, akit a jelenlegi megállapodása 2026 nyaráig köt a csapathoz.

Gary O’Neil ebben a szezonban eddig 33 mérkőzésen irányított a Wolverhamptont, ez idő alatt pedig 15 győzelmet könyvelhetett el, 6 döntetlen és 12 vereség mellett.