Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: a Chelsea szerződést hosszabbítana alapemberével – sajtóhír

Az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő “kékek” megújítanák a Mauricio Pochettino irányítása alatt alapemberré váló középpályás kontraktusát.

(Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images)

A Football Insider értesülései szerint a Chelsea mindenképpen szeretné meghosszabbítani Conor Gallagher szerződését a közeljövőben. Az angol labdarúgó jelenlegi kontraktusa 2025-ig szól a csapattal, amelyet 2028-ig újítanának meg a londoniak. A forrás úgy tudja, hogy a 24 éves középpályás nagyon szívesen hosszabbítana a csapattal.

Gallagher már 8 éves kora óta a Chelsea kötelékeibe tartozik, az első számú keretbe hivatalosan 2022 nyarán került fel. Azonban előtte szerzett Premier League tapasztalatot, ugyanis a West Bromwich Albionnál és a Crystal Palace-nál is eltöltött egy-egy szezont kölcsönben, és mindkét alakulatnál rendszeres játéklehetőséget kapott az élvonalban. A 11-szeres angol válogatott játékos a “kékek” színeiben 82 tétmérkőzésen kapott eddig lehetőséget, amelyeken 7 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

Egy novemberi interjújában mesélte el azt Gallagher, hogy az idei szezonban sikerült elérnie azt, amire gyerekkora óta vágyott, avagy stabil kezdőjátékossá kinőni magát a Chelsea-ben. Ráadásul több találkozón is ő volt a londoni együttes csapatkapitánya.