Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szoboszlai négy trófeát szeretne nyerni az idényben

Az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Liverpool 5-1-es győzelmet aratott a Sparta Praha vendégeként, így eldőlni látszik a párharc…

(Photo by Nikki Dyer – LFC/Liverpool FC via Getty Images)

A Liverpool magyar válogatott középpályása, Szoboszlai Dominik a Sparta Praha elleni Európa-liga-nyolcaddöntő visszavágója előtti sajtótájékoztatón a közelmúltbeli sérüléséről is beszélt:

“Már nem érzek fájdalmat, remélem így marad a jövőben is. A legrosszabb, ami történhet, hogy megsérülsz, hogy nem tudod segíteni a csapatot, és csak a lelátóról nézheted a társakat. Remélem, soha többet nem történik ilyen, még akkor sem, ha ez benne van a futballban. Bízom benne, hogy hamarosan ismét csúcsformában leszek, ezért dolgozom minden nap.”

“Egy trófeát már nyertünk, három még hátra lehet, szeretnénk négy címet begyűjteni, de meccsről meccsre kell előre tekinteni, nem lenne szerencsés most arról beszélni, mi történhet májusban. Most két kupameccs vár ránk, aztán a válogatott szünet, majd jön az utolsó, mindent eldöntünk szakasz” – tette hozzá Szoboszlai.

“A City és az Arsenal játékosai egyaránt azt mondanák, hogy jó esélyük van megnyerni a bajnokságot, én is azt érzem, hogy minden esélyünk megvan az aranyéremre. De semmi sem hullik az ölünkbe, keményen dolgozni kell majd az eredményekért. Ami Jürgen Kloppot illeti, az idény végén majd beszélhetünk a távozásáról, és ennek az érzelmi oldaláról, de amíg itt van, csak az előttünk álló feladatokra figyelünk” – mondta el az angol bajnoki címről folyó versenyfutás alakulásáról.