Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Ádám: “Én már látom a fényt az alagút végén…”

Az olasz másodosztályú bajnokságban (Serie B) szereplő Spezia magyar légiósa csapata nehéz helyzete ellenére bízik a bennmaradásban…

(Photo by Domenico Cippitelli/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz másodosztály (Serie B) elmúlt hétvégi, 30. fordulójában a Spezia gól nélküli döntetlent játszott a Reggiana vendégeként, mellyel továbbra is a kieső zónában helyezkedik el. Ennek ellenére a liguriai gárda magyar légiósa, Nagy Ádám bizakodó a csapat szereplése kapcsán:

“Mindent igyekeztünk megvalósítani abból, amit gyakoroltunk, amit az edző kért tőlünk, csak egyvalami hiányzott, a gól, pedig nagyon nagy szükségünk lett volna a három pontra. Továbbra is nehéz helyzetben vagyunk, de én már látom a fényt az alagút végén.”

Az idény első felében nehezen jutottam játéklehetőséghez a Pisában, így amikor korábbi pisai edzőm, Luca D’Angelo, akivel két éve majdnem feljutottunk az élvonalba, hívott a Speziába, nem sokat gondolkodtam. Jól tudtam, hogy a csapat nehéz időket él, ám úgy éreztem, tudok segíteni, szóval minden a váltás mellett szólt”  – mondta el a középpályás a téli klubváltása kapcsán.

A magyar válogatott alapemberének számító 28 esztendős középpályás a téli átigazolása óta a Spezia mind a nyolc mérkőzésén pályára lépett, abból hét alkalommal kezdőként, hat meccset pedig végig játszott.