Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Második lett a magyar női futsal-válogatott az ötcsapatos nemzetközi tornán

A magyar női futsal-válogatott sikeresen teljesített a Szerbiában zajló ötcsapatos nemzetközi tornán…

A magyar női futsal-válogatott három győzelem után az utolsó meccsén 4-2-re kikapott Franciaországtól, így a második helyen végzett a Szerbiában rendezett ötcsapatos tornán.

Múlt hét csütörtökön a házigazda szerbeket, pénteken a szlovákokat, szombaton a cseh válogatottat győzte le Frank Tamás együttese, a zárómérkőzésen azonban 4-2-re alulmaradt a francia válogatottal szemben. A mindent eldöntő találkozón az első és az utolsó gólt is a mieink szerezték: a mérkőzés elején Tagyi Vivien, a mérkőzés végén pedig Horváth Viktória volt eredményes. A francia együttes az első félidőben egyenlített, majd a másodikban további három gólt szerezve eldöntötte a mérkőzést, a második magyar gól már csak szépített az eredményen.

Összességében hasznos tornán szerepeltünk. Az utolsó mérkőzésre elfáradtunk, fizikálisan nem bírtuk fölvenni a harcot a franciákkal, ami miatt összeestünk. Megérdemelten nyert a francia csapat, de a lányok nagyon tisztességesen helytálltak az elmúlt hét során” – nyilatkozta Frank Tamás szövetségi kapitány az mlsz.hu-nak a mérkőzés után.