Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályba igazolhat a fiatal magyar védő – sajtóhír

Hazai sajtóbeszámolók szerint szerződése lejártával Angliában készül klubot váltani a tehetséges magyar labdarúgó…

A Nemzeti Sport információi szerint a 18 éves magyar hátvéd, Bodnár Gergő szerződése lejártával az aktuális idény végén elhagyhatja a harmadosztályú (League One) Peterborough United együttesét és a második vonalban (Championship) a rájátszást ostromló Hull City-hez szerződhet.

A 18 éves jobbhátvéd 2010 óta él a családjával Angliában. Több mint egy éve futballozik a Poshnál, ahol különböző korosztályos csapatok után az első csapatnál a kispadra ülhetett le, azonban a felnőttek közt nem kapta meg a lehetőséget, csak az U21-es együttes találkozóin lépett rendszeresen pályára.

“Jó lehetőség adódott, egy osztállyal feljebb kerülhetek. Jelenleg is tárgyalunk a Hull Cityvel, szakmailag remek lenne a váltás. A Hull City a Championshipben élcsapatnak számít, nagy múltú együttes. A klubnál felvázolták a jövőbeli terveiket, minden rendkívül szimpatikus volt, és elmondták, az első csapatnál számítanának rám, és mindenképpen megadják a lehetőséget a bizonyításra. Minél előbb élni szeretnék a lehetőséggel, és rendszeresen a felnőttkerethez tartozni. Februárban próbajátékon is voltam, ami után rögtön elmondták, mindenképpen szerződtetni akarnak. Hozzátették, már az első pillanattól látszódott, hogy fiatal korom ellenére vezéregyéniség vagyok a pályán, ami kifejezetten tetszett nekik” – mondta el Bodnár a Nemzeti Sport érdeklődésére.