Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: a bajnoki rivális sztárját happolhatják el az “ágyúsok”! – sajtóhír

A Football Insider értesülései szerint a nyáron klasszikus középcsatárt kereső Arsenal együttesénél újabb név került abba a bizonyos kalapba.

 

Az “ágyúsok” kapcsán már számos csatár nevét lehetett hallani, például, mint arról mi is beszámoltunk, még magyar vonatkozású híreszteléseket is. A legújabban pedig Alexander Isakot boronálták össze Mikel Arteta csapatával.

A svéd válogatott játékos a Premier League-be való érkezése óta (2022 nyara, a Real Soceidadtól – a szerk.) meghatározó játékosa lett a Newcastle United együttesének, amelyben az idei bajnoki szezonban is elismerésre méltó mutatókat produkál: eddig 20 bajnoki 12 gólt jegyzett.

A Newcastle messze várakozásokon aluli szereplése viszont nagyban befolyásolhatja a klub terveit, hát még ha a nemzetközi kupaindulásról is lemaradnának a “szarkák.” Ennek fényében a sztárjátékosok, mint Isak is, könnyen meggondolhatják magukat, hát még akkor, ha egy, vélhetően jövőre is minden fronton esélyesnek tartott Arsenal ajánlatot tesz a nyáron…

Alexander Isak szerződése 2028 nyaráig érvényes a Newcastle Unitednél, piaci értékét 70 millió euróra taksálja a mértékadó Transfermarkt.