Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Brazília: Dani Alves után újabb korábbi válogatott játékost vádolnak nemi erőszakkal!

Ali hogy elcsendesedtek a szexuális zaklatással vádolt, nemrég elítélt Dani Alves körüli hullámok, itt az újabb, megrázó botrány Brazíliából, mégpedig a korábbi ‘csoda-gyereknek’ kikiáltott Robinho kapcsán.

(Photo by Marcelo Hernandez/LatinContent via Getty Images)

 

Mint ismert, Dani Alvest nemrég bűnösnek találták és négy és fél éves börtönbüntetésre ítélték… Úgy hírlik, a korábbi válogatottbeli csapattárs, Robinho most még rosszabb helyzetbe kerülhet.

A brazil Lei em Campo beszámolója szerint az olasz bíróság ugyanis a brazíliai hatóságokhoz fordult, hogy Dani Alves büntetésének dupláját, kilenc évnyi börtönbüntetés letöltését rendeljék el Robinho számára.

A 2020 októberében visszavonuló, korábbi 100-szoros válogatott játékos bűnösségét még 2017-ben mondta ki először az olasz bíróság, mondván négy évvel korábban, az akkoriban az AC Milanban futballozó Robinho ellen konkrét bizonyítékaik vannak. Mivel azonban a büntetést Olaszországban kellett volna letöltenie Robinhónak, elévülni látszott az ügy – Egészen mostanáig.

Olasz nyomásra ugyanis a Brazil Legfelsőbb Bíróság elé került az ügy, ahol Robinhot szintén bűnösnek találták, megerősítve ezzel az olasz bíróság állítását. Robinhónak így most hazájában kell tisztáznia magát a vádak alól, amennyiben ez nem sikerül, úgy követheti Dani Alvest a börtönbe.