Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyáron végleg csapatot válthat a magyar válogatott játékosa – sajtóhír

A téli átigazolási időszakban a görög Panathinaikosztól kölcsönben a horvát Hajduk Splithez küldött magyar középpályást eredeti csapata már nem várja vissza…

(Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)

A görög Sport Day értesülései szerint a Panathinaikosz a mostani kölcsön lejárta után sem várja vissza a jelenleg a horvát Hajduk Split együttesében szereplő magyar középpályását, Kleinheisler Lászlót.

A magyar válogatott keretébe visszakerülő 29 éves középpályás bő egy évvel ezelőtt szerződött az Eszéktől a görög klubhoz, ahol az előző idény második felében még 16 tétmérkőzésen vették számításba, melyeken két gólt szerzett, azonban ősszel csak epizódszerep jutott neki. Kleinheislert így kölcsönadták a horvát élvonalbeli Hajduk Splithez, jelenlegi állomás helyén hét bajnokin egy gólpasszt és egy kupameccsen egy gólt regisztrált.

A forrás szerint mivel a Pana nem ragaszkodik a kölcsönből való visszatéréshez, pedig a klubbal még 2026-ig szerződéseben áll. A legvalószínűbb forgatókönyv az lehet Kleinheisler számára, hogy a Hajduk a kölcsön után véglegesíti őt, vagy egy másik csapathoz szerződik.