Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: Brazíliában is szerencsét próbál a Premier League korábbi “rettegett” szélsője! – hivatalos

Az angol Premier League-ben korábban a Crystal Palace együttesénél elsősorban nagyszerű cselezőkészségével önmagának hírnevet szerző Yannick Bolasie egy sikertelen alsóbb osztályú angliai visszatérő után 34 évesen továbbra sem hagy fel a profi futballal.

 

A Kongói DK korábbi 50-szeres válogatott kiválósága 2024 novemberében még az angol másodosztályban (Championship) szereplő Swansea City együttesével kötött rövid távú szerződést, ám annak megújításáról miután nem tudott megegyezni a klubbal, szabadon igazolható játékossá vált.

Bolasie most Brazíliában próbál szerencsét, ahol az első osztályú Criciúma együttese pár napja bejelentette az érkezését, miután a felek megegyeztek egy, a 2024-es esztendőre szóló szerződésben.

Az angol futball különböző osztályait és csapatait (Pylmouth; Rushden. & Diamonds; Barnet; Bristol City; Middlesborough; Aston Villa) pályafutása során végigjáró, a Premier League-ben több mint 100 alkalommal szereplő (Crystal Palace, Everton) Bolasie kis túlzással igazi világvándornak tekinthető, hiszen korábban játszott Portugáliában (Sporting) és Törökországban is (Rizespor).