Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: az Atlético Madrid lejáró szerződésű védőjét szerezné meg az Inter! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Inter együttese szeretné megszerezni az Atlético Madrid védőjét, Mario Hermosót.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Az olasz sajtó legfrissebb értesülései szerint az Inter vezetősége a nyár folyamán szeretne frissíteni a védelmén. Ebben a pozícióban ugyanis már több igen idős játékosa is van a milánói csapatnak Acerbi, de Vrij vagy éppen Darmian személyében. A beszámolók alapján a kék-feketéknél ezúttal az Atlético Madrid védőjét, Mario Hermosót szemelték ki erre a feladatra, akire több bajnoki rivális, a Juventus és az AC Milan gárdája is szemet vetett a hírek szerint. A 28 éves játékos megszerzése beleillene az Inter profiljába, hiszen Hermosonak 3 hónap van még hátra az Atléticos szerződéséből, és a források szerint ezt nem is szeretné megújítani, mivel új kihívásokra vágyik. Az Inter így ingyen szerezhetné meg Hermoso játékjogát, akinek nagy rutinja van a háromfős védelemben való játékban, illetve balhátvédként is megállja a helyét. A beszámolók alapján ugyanakkor az Internek el is kell adnia valakit annak érdekében, hogy Hermoso számára helyet teremtsenek a keretben, és a hírek szerint ennek eshet áldozatul a nemrég komoly botrányba keveredő, végül felmentett Francesco Acerbi.

Mario Hermoso az Atlético Madrid színeiben eddig minden sorozatot figyelembe véve 165 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 10 gólig és 5 gólpasszig jutott. Piaci értékét 25 millió euróra teszi a transfermarkt.