Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: megsérült a Bayern München támadója az Arsenal ellen

A német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern München csapata megerősítette, hogy egy ideig nem számíthatnak játékosukra, Serge Gnabryra.

(Photo by Vincent Mignott/DeFodi Images via Getty Images)

A Bayern München szélsője, Serge Gnabry egy combhajlító sérülés miatt egy időre kidőlt, amit klubja megerősített.

A 28 éves játékos kezdőként lépett pályára és gólt is szerzett csapata 2-2-es döntetlenjén, amelyet kedden ért el korábbi klubja, az Arsenal ellen a Bajnokok Ligájában. A német válogatott játékost azonban a 70. percben lecserélték, miután sérülést szenvedett, helyére pedig Raphael Guerreiro állt be. Játéka kérdéses a visszavágón.

A Bayern a következőképpen tájékoztatott Gnabry állapotáról:

“Az FC Bayernnek egyelőre nélkülöznie kell Serge Gnabry-t. A szélső a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, az Arsenal elleni 2-2-es döntetlen alkalmával izomhúzódást szenvedett a bal combhajlítójában, amit az FC Bayern orvosi részlege által végzett vizsgálat is megerősített.”

A Bayern legközelebb szombaton a Köln ellen lép pályára a Bundesligában. A bajnokságban 16 pont a hátrányuk a listavezető Bayer Leverkusen mögött, amely vasárnap a Werder Bremen elleni győzelemmel megszerezheti a bajnoki címet.

Thomas Tuchel csapata jövő hét szerdán ismét összecsap az Arsenallal a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján az Allianz Arénában.