Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Al-Ittihad: Benzema bátyjánál betelt az a bizonyos pohár! – képpel

Mint arról legutóbb mi is beszámoltunk, a Real Madrid korábbi klasszisa nyíltan beszélt nemrég érzéseiről és beilleszkedési nehézségeiről az Al-Itthad együttesénél, ahonnan sokak szerint távozni fog a nyáron. Nos, Benzema testvérének legutóbb a közösségi médiában megjelenő véleménye hasonlóra enged következtetni…

 

 

Valami nagyon nincs rendben a 36 esztendős klasszis és az Al-Ittihad között, ráadásul most már Benzema családjáról is tudni, hogy a szaúdi sztárcsapat ellen foglal állást.

Történt ugyanis, hogy az Al-Ittihad nagyon simán, 4:1-arányban maradt alul szerda este a rivális Al-Hilal ellen a szaúdi Szuperkupa-döntőjében, majd a meccs után Benzema bátyja robbantott azt a bizonyos bombát.

“Karimot a bal oldalon játszatni felér egy bűncselekménnyel! Teljesen hihetetlen, hogy ez megtörténhetett. A futballt tisztelni kellene!” – fogalmazta meg véleményét a dühös testvér a közösségi médiában, ahol pillanatok alatt felkapták a kiírást, majd máris felerdősödtek azok a hangok, hogy Benzema köszöni szépen, de véget fog vetni a szaúdi kalandnak – Rövidesen meglátjuk így lesz-e?!

Mint ismert, Karim Benzema mögöttünk hagyott nyáron megkötött szerződése 2026 nyaráig szól az Al-Ittihadnál.

 

(Borítókép: Photo by Neville Hopwood/Getty Images)