Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

DAC: “Nem szerettük volna, hogy ellenünk ünnepeljen a Slovan”

Az FC DAC 1904 gól nélküli döntetlent játszott szombaton a Slovan Bratislavával, mellyel a pozsonyi csapat megnyerte a szlovák bajnokságot…

Az FC DAC 1904 fiatal magyar védője, Csinger Márk a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a Slovan Bratislava elleni pontosztozkodásról:

“A döntetlen jó, de nem szerettük volna, hogy ellenünk ünnepeljenek. Győzni jöttünk, de ha reálisan nézzük a meccset, jó az egy pont. Mindkét csapat nagyot küzdött, senki sem tudott nagyobb helyzeteket kialakítani, ikszes meccs volt igazából. Fájtak az egymás elleni ütközetek, mindenki küzdött, ütötte, vágta egymást. Sajnálom, hogy a második félidő elején nem volt szerencsénk. Matej Trusa a kapufára fejelte a labdát, onnan pedig kijött a labda. Ha az bemegy, akkor lehet, hogy megvan a győzelem, hisz utána nekik nem volt több lehetőségük.”

“,Győzni szerettünk volna, sajnos csak egy pontot szereztünk. Kemény, küzdelmes volt a találkozó. Megmaradt a harmadik helyünk, haladunk a célunk felé” – tette hozzá a csapat másik magyar játékosa, Vitális Milán.

A DAC ezzel a döntetlennel a harmadik helyen azonos pontszámmal áll a Zsolna csapatával, és három ponttal van lemaradva a második Nagyszombat mögött.