Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: a Zalaegerszeg edzője szerint nem engedték nyerni őket a Ferencváros ellen

A Ferencváros 3-2-re győzött a Zalaegerszeg vendégeként a magyar bajnokság (OTP Bank Liga) 28. fordulójában…

A kétgólos hátrányból felzárkózó, ám végül mégis vereséget szenvedő Zalaegerszeg vezetőedzője, Márton Gábor érdekes kijelentést tett a mérkőzés utáni értékelésében:

“Nem edzőpartnerek szerettünk volna lenni, mégha az elején nagyon gyámoltalanok is voltunk. Akkor is voltak lehetőségeink, amelyek, ha határozottabbak lettünk volna több lehetett volna belőle. Utána azonban csak rólunk szólt a játék, majdnem csak rólunk. Ilyen játékkal az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna, két gólos hátrányból jöttünk vissza a Fradi ellen. De nem engedték. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, elmaradt egy tizenegyes. El vagyok keseredve. De meg fogom dicsérni őket. Kevés lövése volt a Fradinak, ezért is fájó a vereség egy véleményes gól után.”

A ZTE színeiben csereként beállva két gólpasszig jutó Kiss Bence szerint ugyancsak szabálytalankodtak ellene az utolsó gól előtt.

A Ferencváros 14 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot a Paks előtt, miközben a Zalaegerszeg a 12 csapatos mezőny nyolcadik helyét foglalja el.