Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pár hétre kidőlt a Liverpool fiatal tehetsége bokasérülés miatt

Ahogy arról beszámoltunk, az angol labdarúgó-bajnokság (Premier League) 33. fordulójában a Liverpool 1-0-ra kikapott a Crystal Palace csapatától, ám nem ez volt az egyetlen veszteség a csapat számára, mivel megsérült szélsővédőjük, Conor Bradley is.

(Photo by Joe Prior/Visionhaus via Getty Images)

A Liverpool arra számít, hogy védőjének, Conor Bradley-nek két-három hetet kell kihagynia a hétvégén összeszedett bokasérülése miatt.

A 20 éves játékos a vasárnapi, Crystal Palace elleni hazai vereség második félidejének elején sántikált le a pályáról, miután megsérült a bokája, majd Trent Alexander-Arnold váltotta, aki február 10. óta először lépett pályára a Premier League-ben.

Az orvosi vizsgálatokat követően a klub arra számít, hogy április hátralévő részében még nem léphet pályára, de a bajnokság utolsó szakaszában már újra bevethető lesz. A Liverpool vasárnap a Fulhamhez utazik, majd április 24-én, szerdán az Everton, április 27-én, szombaton pedig a West Ham United ellen lép pályára a Premier League-ben.

“Conor kissé túlterhelte a lábát”

– mondta a Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp a mérkőzés után.

“Az első pillanatban nem tűnt túl jónak, amit Conor érzett, de most úgy tudom, hogy nem olyan súlyos az állapota. Nem tudom, hogy sérült-e a szalag vagy sem. Nem tudom, majd később kapjuk meg ezt az információt, de nagyon fájt neki, szóval ez nem jó hír.”

Az északír válogatott jáétkos – aki a 2021/22-es szezonban debütált a Liverpoolban, majd a következő idényt kölcsönben a Bolton Wanderersnél töltötte – 22 alkalommal lépett pályára Klopp csapatában ebben a szezonban.

A Liverpool legközelebb Olaszországba utazik, ahol az Atalanta ellen lép pályára az Európa-ligában a legjobb 16 közé jutásért vívott párharc visszavágóján, ahová az Anfielden elszenvedett vereség után 3-0-s hátránnyal utaznak.