Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo pert nyert volt klubja, a Juventus ellen – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint a jelenleg a szaúdi Al-Nasszrban játszó Cristiano Ronaldo pert nyert volt csapata, a Juventus ellen, így az olasz klubnak milliókat kell fizetnie a portugál játékosnak. 

(Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images)

Az olasz La Gazetta dello Sport információi szerint Cristiano Ronaldo megnyerte a pert, amit volt csapata, a Juventus ellen indított. A portugál vádja szerint az olasz klubnak kifizetetlen tartozásai vannak felé a Serie A-ban töltött időszakából. A döntés értelmében a Juventusnak vissza kell fizetnie ezt a pénzt a portugál támadónak, ami a hírek szerint 9,7 millió euró.

A Juventus egy időben visszatartotta a játékosok fizetését, így egy bizonyos időszakban Ronaldo nem kapott fizetést a klubjától. A Juve a hírek szerint soha nem különített el pénzt a költségvetésében arra, hogy ha elveszítenék a pert, mivel alapvetően arra számítottak, hogy nyerni fognak.

A portugálnak John Shehata, Emanuele Guastalla és Fabio Iudica voltak az ügyvédei, és kulcsszerepet játszottak abban, hogy Ronaldo nyerjen. A portugál mellett Paulo Dybala korábban beperelte a Juvét, amiért nem kapta meg a fizetését, de korábban Leonardo Bonucci is fontolgatta a feljelentést.