Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: olasz sztárcsapatok vinnék Anthony Martialt! – sajtóhír

Az átigazolási ügyekben jártas Rudy Galetti információi szerint két olasz klub is érdeklődik az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United kötelékébe tartozó Anthony Martial iránt…

(Photo by Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Rudy Galetti értesülései alapján az Inter és az AS Roma is szívesen soraiban tudná Anthony Martialt. A francia támadó szerződése a szezon végén lejár a Manchester Uniteddel, ennek értelmében ingyen megszerezhető lesz a játékjoga. Martial viszont állítólag első sorban a Ligue 1-be szeretne visszatérni. Korábbi hírek szerint volt klubja, azaz az AS Monaco, valamint a Marseille érdeklődik iránta, de állítólag Szaúd-Arábiából szintén vannak ajánlatai. 

Anthony Martial 2015 nyarán az AS Monacótól igazolta le a Manchester United. A francia támadó megítélése elég vegyes a United szurkolók körében, voltak jobb időszakai, de mellette nem túl acélos korszakai is. A legkiemelkedőbb idényét a 2019/2020-as idényben futotta, akkor 32 bajnokin 17 találatig jutott, de a 2015/2016-os szezonban 11, míg a 2018/2019-es kiírás során 10 gólt szerzett. Egy fél évet kölcsönben megfordult a Sevillánál, ám nem termett neki túl sok babér. Anthony Martial az aktuális szezonban 19 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 2 találatot és 1 gólpasszt jegyzett. Társaival nyert Európa-ligát, FA-kupát és két Ligakupát. Nem mellesleg 2015-ben elnyerte a legjobb 21 év alatti játékosnak járó Golden-Boy díjat.