Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradhat a posztján a San Lorenzo egykori emblematikus alakja – sajtóhír

Csaknem két év után menesztette vezetőedzőjét a San Lorenzo csapata, miután az együttes hosszabb ideje hullámvölgyben volt…

(Photo by Jam Media/Getty Images)

César Luis Merlo információi szerint az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő San Lorenzo vezetősége úgy döntött, hogy a továbbiakban is a megbízott edző, Leandro Romagnoli láthatja el a vezetőedzői teendőket az első csapat élén.

A csapat egykori játékosa a Copa de la Liga Profesional utolsó fordulójában gól nélküli döntetlenhez vezette az együttest a Central Córdoba ellen. Bár a klub mást szeretett volna kinevezni hosszabb távon, a hírek szerint ketten is visszautasították a lehetőséget.

“Egy álom vált valóra azzal, hogy irányíthatom az első csapatot, alig vártam ezt a lehetőséget. A magam részéről készen állok arra, hogy folytassam a munkát, ha úgy alakul” – fogalmazott Romagnoli a Central Córdoba elleni 0-0-s döntetlen után.

A 43 éves szakember aktív játékosként pályafutása jelentős részében a Ciclónt erősítette, 1998 és 2004, valamint 2009 és 2018 között volt a csapat játékosa, tagja volt a 2014-es Libertadores-kupa-győztes csapatnak. Romagnoli a visszavonulása után a klub utánpótlásában vállalt szerepet, évek óta a tartalékokat irányította és időnként beugrott az első csapat kispadjára is.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!