Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: távozni készül a klublegenda! – sajtóhír

A német Bild beszámolója szerint elhagyni készül a Real Madrid csapatát a blancók korábbi legendás csatára, Raúl, aki belevágna első vezetőedzői megbízatásába a felnőtt futballban.

 

A Bild szerint Raúl jó barátja, Xabi Alonso példáját követné, és a német Bundesliga felé kacsingat; abba a bajnokságba, amelyet ő maga is jól ismer, hiszen játékosként 2010 és 2012 között a Schalke együttesében futballozott.

A Real Madrid utánpótlásában 2018 óta dolgozó, a második számú csapat, a Castilla irányításáért az elmúlt négy évben felelős klubikon távozására utaló jel, hogy jelen szerződése június 30-ával lejár a spanyol fővárosban, és egyelőre nem hallani arról, hogy hosszabbítanának a felek.

Miután a spanyol sportsajtóban is sorra jelennek meg a Raúl távozásáról szóló hírek, egyre valószínűbbnek vehető, hogy  edzői karrierje első felnőtt állására készül az eddigi legnagyobb sikereként a Real Madrid U19-es csapatával a 2019/20-as szezonban UEFA Ifjúsági Bajnokok Ligáját nyerő (UEFA Youth League) egykori spanyol csatárfenomén.