Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: megállapodott rutinos védőjével a Juventus! – Hivatalos

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus együttese hivatalos oldalán tudatta, hogy a keret rutinos védője, Daniele Rugani új szerződést írt alá a csapattal.

(Photo by Filippo Alfero – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

Andrea Cambiaso szerződéshosszabbításán kívül egy másik jó hírt is megosztott szurkolóival a Juventus együttese, méghozzá azt, hogy Daniele Ruganival is sikerült megállapodni a közös folytatásról. A rutinos középhátvédnek a most futó idény végén járt volna le a szerződése az “Öreg Hölgynél”, ugyanakkor a távozása sosem merült fel a sajtóban, és a tegnap délutáni bejelentésből kiderült, hogy a következő két szezonban is, azaz egészen 2026 nyaráig számolhatnak Ruganival a torinói csapatnál. Az olasz játékos sosem tudott magának állandó helyet kiharcolni a Juve kezdőjében, de rendre egy fontos kiegészítőként számoltak vele, akárcsak a mostani szezonban, ahol eddig összesen 17 meccsen léphetett pályára, és 1186 perc alatt 3 gólt is szerzett.

A hamarosan 30. életévét is betöltő védő hosszú évek óta a Juventus keretéhez tartozik, de ebben az időszakban többször is kölcsönadták őt, hiszen szerepelt az Empoliban, a Rennesben, és a Cagliariban is. Összességében eddig 147 alkalommal ölthette magára a Juve mezét, ezeken a meccseken pedig 11 találatig és 1 gólpasszig jutott.