Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester City: újra kölcsönbe kerülhet a mellőzött középpályás – sajtóhír

Angol sajtóhírek szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City középpályása, Kalvin Phillips ismét kölcsönbe kerülhet. 

(Photo by Vince Mignott/MB Media/Getty Images)

A The Athletic információi szerint az Everton vizsgálja annak a lehetőségét, hogy kölcsönbe elhozzák a Manchester City középpályását, Kalvin Phillipset.

A liverpooli csapat menedzsere, Sean Dyche szeretné fejleszteni a keretét a következő szezon előtt, és Phillipset olyan játékosnak gondolja, aki erősíthetné a csapatát.

Phillips az idei szezon második felét a West Ham Unitednél töltötte kölcsönben, és újra elérhető lehet egy újabb ideiglenes szerződtetésre. A januári átigazolási időszakban csatlakozott a londoni klubhoz, miután a Citynél kevés lehetőséget kapott, de a kölcsön nem alakult a tervek szerint, mivel mindössze 10 alkalommal lépett pályára. A februári, Nottingham Forest elleni 2-0-s vereség alkalmával kapott két sárga lapot követően ki is állították.

Annak ellenére, hogy az előző Európa-bajnokságon Anglia egyik kiemelkedő játékosa volt, Phillips elvesztette a helyét Gareth Southgate csapatában, és nem került be a 2024-es Eb-re készülő előzetes 33 fős keretbe sem.