Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB I: elutasították a kieső sportigazgatójának felmondását

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) elmúlt idénye végén kieső Kisvárda sportigazgatója a saját felelősségét vállalva benyújtotta a felmondását

 

A Kisvárda elnöke, Maklári Balázs a hivatalos oldalon közölt közleményben tudatta, hogy a klub nem fogadta el Révész Attila sportigazgató felmondását:

“A VSE elnöksége megtárgyalta az ügyet, és kinyilvánította, hogy Révész Attila érdemeit eddig is és ezután is elismeri, és arra tesz javaslatot, hogy folytassuk a közös munkát és a 2024-2025-ös idényben együttes összefogással ismét az NB I-be vezessük vissza a kisvárdai labdarugócsapatot. Ezt elképzelhetetlennek tartja az elnökség Révész Attila munkája nélkül. Erre figyelemmel a jogviszonyok megszüntetésére irányuló kezdeményezést nem fogadtuk el, és kezdeményeztük a közös munka folytatására vonatkozó tárgyalásokat” – olvasható a közleményben.

Révész a minap úgy fogalmazott, hogy egy személyben vállalja a felelősséget a csapat kiesése miatt és május 31-ig látja el a sportigazgatói feladatokat a klubnál.