Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: visszatérhet a klubhoz a korábbi csatárklasszis! – sajtóhír

Egyre erősödő sajtóinformációk szerint Ruud van Nistelrooy neve igen komolyan felmerült a Manchester Unitednél, ahol a korábbi holland klasszis Erik ten Hag menedzser segítőjeként dolgozhatna.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, a legutóbb a PSV Eindhovent irányító, jelenleg klub nélküli van Nistelrooy az egyik fő jelölt a Burnley megüresedő menedzseri posztjára, azonban a Manchester United alaposan keresztbe tehet az angol másodosztályba (Championship) kieső csapatnak.

Például már Fabrizio Romano is beszámolt arról, hogy van Nistelrooyt már megkereste az MU, hogy Erik ten Hag kérésére, szerződjön újra az Old Traffordra, a honfitárs asszisztenseként.

A “vörös ördögöknél” 2001 és 2006 között futballozó, akkoriban nagy közönségkedvencnek számító, 219 tétmérkőzésen kereken 150 gólt és 30 gólpasszt jegyző korábbi csatárklasszis komoly dilemma előtt áll, hiszen egye menedzseri lehetősé áll szemben a manchesteri segédedzői poszttal – Utóbbi persze még így is vonzóbb lehet, különösen ismerve az MU hierarchiájában zajló pozitív töltető átalakulásokat.