Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventusnak más ötlete van a Barcával történő cserére – sajtóhír

A korábbi hírekkel ellentétben, olasz források szerint a Juventus egészen más játékoscserét készül végrehajtani a Barcelona csapatával…

A Calciomercato információi szerint az olasz rekordbajnok Juventus csapata továbbra is Arthur játékjogáért cserébe küldené Miralem Pjanicsot a Barcelonához, azonban a katalánok a brazil középpályás helyett inkább más játékosokat vonnának be a csereüzletbe.

A 26 esztendős portugál válogatott védő 2017 nyarán 30.5 millió euró és további bónuszok ellenében került a Benficától a Blaugranához, és az első két szezonjában betöltött meghatározó szerepe után az idei szezonban már korántsem volt kirobbanthatatlan a csapatból – sérülésektől is hátráltatva 29 tétmeccsen lépett pályára a 2019-2020-as kiírás eddig eltelt szakaszában. Azonban az elmúlt hetekben több csereötletben is felmerült a neve, a Juventus pedig nagyon szeretné őt megszerezni.

A 30 éves bosnyák válogatott Pjanic posztján a világ legjobbjai közé tartozik, azonban a torinóiaknál egyre többet lehet hallani róla, hogy már nem érinthetetlen, noha továbbra is alapembernek számít. Maurizio Sarri kezei alatt az aktuális szezonban 32 tétmérkőzésen lépett pályára, ezalatt három gólt szerzett és négy asszisztot osztott ki. Pjanic negyedik éve szolgálja az “Öreg Hölgyet”, összesen 167 mérkőzésen viselte a klub szerelését, légiós karrierje során korábban az AS Roma és az Olympique Lyon alkalmazásában állt.