Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a francia bajnokság új sztárja érkezhet

Egyre több hír szól arról, hogy Kylian Mbappé a következő idényt is a Paris Saint-Germainben fogja tölteni. Állítólag a Real Madrid az idei nyáron mindenképp szeretne egy tehetséges játékost igazolni a Ligue 1-ből.

A 21 éves Mbappé eladásából egyébként még jövőre is komoly összeget láthat a PSG, lévén a világbajnok focistát jelenleg 2022-ig köti szerződés Párizsba.

Állítólag azonban mégsem fog tétlenkedni idén Franciaországban a Real Madrid. Az AS jelentése szerint a „Királyiak” illetékesei elhatározták, hogy megszerzik a francia bajnokság egyik legígéretesebb játékosát. A mindössze 17 éves Eduardo Camavingara vetettek szemet. Az angolai születésű védekező középpályás másféléve mutatkozott be a Rennes felnőttjei között, és már az idei szezont is végig alapemberként teljestette a kényszerszünetig.

Az U21-es válogatott Camavinga szerződése 2022-ig érvényes, az ősszel Bajnokok Ligája-szereplő Rennes-nel. Csakhogy a spanyolok szerint a Real elnöke, Florentino Pérez különleges lehetőséget lát a fiatal tehetségben. A teljhatalmú klubvezető az új Claude Makélélét látja Camavingaban, akit egykoron eltékozlott és lökött hálátlanul a Chelsea karjaiba.