Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nem tud leállni a Chelsea

A Chelsea az egész európai foci legaktívabb csapata az átigazolási piacon, már 6 játékost szerződtettek a Kékek, de még nem értek a végére Frank Lampard listájának.

Irigylésre méltó a Chelsea igazolások listája. A londoni klub, már megszerezte Hakim Ziyech, Timo Werner, Thiago Silva, Malang Sarr, Ben Chilwell és Kai Havertz játékjogát, de Frank Lampard továbbra is a keret megerősítésén dolgozik.

Végy egy jó kapust, tartja a futball közhely. Tavaly pont ez a poszt volt a Chelsea egyik gyenge pontja. A világ legdrágábban vásárolt kapusa, Kepa nem nyújtott valami meggyőző teljesítményt, eddigi londoni pályafutása alatt. Az előző szezonban a 38 éves Willy Caballero is ki tudta szorítani a kapuból.

Éppen ezért a Chelsea előrehaladott tárgyalásokat folytat a Rennes együttesével, a szenegáli válogatott Édouard Mendy megszerzéséért. Az angol klub érdeklődését a Rennes elnöke, Nicolas Holveck is megerősítette:

“Tárgyalunk a Chelsea-vel Mendy eladásáról. Tudjuk, hogy a játékos szeretne eligazolni, de egyelőre még nem tudtunk megállapodni.”

Mendy jóval olcsóbb lehet, mint a spanyol Kepa, aki korábban kijelentette, maradni szeretne és megharcol a helyéért.

A 8-szoros szenegáli válogatott Mendy, Franciaországban született és tavaly nyáron szerződött a Rennes-be. Hat évvel ezelőtt, még a francia negyedosztályban védett. A 28 éves kapus, még posztjához képest is elképesztően magas, 198 centiméterre nőtt.