Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! A Barcelona bejelentette, Lionel Messi nem ír alá új szerződést

A spanyol bajnokságban szereplő FC Barcelona csapata hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy Lionel Messi lejárt szerződésével távozik a katalán együttestől. 

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Itt a vége. Lionel Messi nem csak hogy már nem a Barcelona játékosa, de az új szezont hivatalosan egy új klubban kezdi meg, így igazak voltak a Marca értesülései.

A katalán együttes hivatalos oldalain keresztül jelentette be a hírt. A klub közleménye szerint, habár megállapodásra jutottak a játékossal és ma alá akarták írni az új szerződést, ez nem történhetett meg pénzügyi és strukturális akadályok miatt, amivel a La Liga által bevezetett fizetési sapkára utalnak.

“Ezen helyzet miatt Messi nem marad az FC Barcelonában. Mindkét fél mélységesen sajnálja, hogy a játékos és a klub kívánságai végül nem teljesülnek.”

– írták a közleményben.

A klub még kifejezte háláját a játékos felé, akinek annyi mindent köszönhet, és minden jót kíván neki a jövőben a magánéletében és a karrierjében is.

Arról még nincs információ, hogy hol folytatja az argentin támadó a pályafutását, de a ma megjelent képek tanúsága szerint talán a PSG lehet a befutó.