Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

RB Leipzig: 6 újabb fertőzött van a klubnál!

A német labdarúgó bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig együttese hivatalos fórumain bejelentette, hogy 6  újabb személy produkált pozitív koronavírustesztet a csapatból.

Mint arról beszámoltunk, az RB Leipzig együttesénél Gulácsi Péter és a vezetőedző, Jesse Marsch is pozitív koronavírustesztet produkált a Club Brugge elleni Bajnokok Ligája mérkőzés előtt. A klub a mai nap folyamán hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy a BL meccset követően elvégzett 61 teszt közül további 6 hozott pozitív eredményt. A fertőzöttek között van Willi Orbán is, aki már a belgiumi találkozó előtt betegség miatt hazautazott. Rajta kívül még Yussuf Poulsen, Hugo Novoa és Mohamed Simakan produkált pozitív eredményt, valamint még két stábtag is megfertőződött. A közlemény szerint az összes fertőzött személy házi karanténba került.

Ennek tükrében igen nehéz mérkőzésre számíthat vasárnap a lipcsei alakulat, akik a Bayer Leverkusent látják vendégül a bajnokságban. A fertőzött játékosokon kívül ugyanis Marcel Halstenberg, Amadou Haidara, és Szoboszlai Dominik is sérüléssel bajlódik, igaz utóbbi minden bizonnyal bevethető lesz a “Gyógyszergyáriak” ellen.