Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lampard lesz az Everton menedzsere – sajtóhír

Rafa Benítez menesztése után az Everton csapata hosszas keresgélést követően úgy tűnik, hogy végre megtalálta új menedzserét…

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Azok után, hogy Wayne Rooney visszautasította a lehetőséget, Vitor Pereira kinevezését illetően pedig az utolsó pillanatban zátonyra futottak a tárgyalások, a Goal.com úgy tudja, hogy a pénteki napon eldőlt, hogy Frank Lampard lesz az Everton csapatának új menedzsere.

A Chelsea egykori legendás játékosa másfél éven át irányította a londoni “kékeket” 2019. júliusa és 2021. januárja között. Lampard nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy a fiatalok mellett tett le a voksát, valamint irányítása alatt nyáron átalakuláson ment végig a keret, de hosszabb távon az eredmények nem jöttek, így végül megköszönték neki a munkáját. Menedzseri megbízatása alatt 84 meccsen irányította a gárdát, melyből 44-et nyert meg a csapat 17 döntetlen és 23 vereség mellett. Sokat elmond róla, hogy a helyét átvevő Thomas Tuchel irányításával a Chelsea az elmúlt idény végeztével megnyerte a Bajnokok Ligáját.

A 43 éves szakember a Chelsea-t megelőzően a Derby County együttesénél dolgozott először 2018. májusától és 2019. júliusáig.