Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: Nem bírt egymással a Brighton és a Stoke a fordulózárón – eredmények, tabella

Vasárnap a hét zárón David Moyes bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogy szerették volna, még a forduló zárómérkőzésén a Stoke irányított, ám a Brighton nem adta magát. 

brighton

Brighton – Stoke City 2-2 (1-2)
Gólszerzők: Gross (44.), Izquierdo (60.) ill. Choupo-Moting (28.), Zouma (45+1.)

Hiába vezetett Mark Hughes csapata kétszer is a masszív újonc Brighton nem adta meg magát és kétszer is feltudott állni a hétfői fordulózárón. Choupo-Moting góljára GRoss válaszolt, ám pechjére az első félidő végén szerzett találatára Zouma egyből tudott válaszolni és egy szöglet után újra előnybe hozta az első játékrész pihenője előtt a csapatát. A második félidőben aztán Izquierdo szerencsés találatának köszönhetően újra egalizálni tudtak a hazaiak. A mérkőzés végéhez közeledve a Stoke közelebb volt az előny megszerzéséhez, azonban gól már nem született, így maradt a 2-2-es döntetlen. Ezzel az egy ponttal a Brighton továbbra is ott tanyázik a 9. helyen, még a Stoke 13 egységével a 15.

2017.11.19. vasárnap:

Watford – West Ham 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Hughes (11.), Richarlison (64.) ill. –

David Moyes bemutatkozását elrontotta a Watford, vagy inkább saját csapata. Hughes révén viszonylag hamar vezetést szerzett a hazai csapata, ám ezután többször is egyenlíthettek volna a vendégek, de Gomes kapus ihletett napot fogott ki. Arnautovic és Kuyate jeleskedtek a helyzetek kihagyásában leginkább és ahogy az ilyenkor lenni szokott, jött egy Watford kontra és a mindent eldöntő második találat. Richarlison volt eredményes, ezzel lezárva csapata 3 mérkőzéses vereség sorozatát. A WHU továbbra is kiesőhelyen tanyázik és 5 mérkőzés óta képtelen nyerni.

Eredmények a 12.fordulóból:

Arsenal – Tottenham 2-0
Bournemouth – Huddersfield 4-0
Burnley – Swansea 2-0
Crystal Palace – Everton 2-2
Leicester – Manchester City 0-2
Liverpool – Southampton 3-0
West Brom – Chelsea 0-4
Manchester United – Newcastle 4-1
Watford –
West Ham 2-0
Brighton – Stoke City 2-2

Tabella a 12. forduló után:

pl12

Góllövőlista 12 forduló elteltével:

gólpl12

Képek forrása: www.eredmenyek.com, www.premierleague.com