Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS Best XI: Nikolics ezúttal is bekerült a legjobbak közé!

Nikolics Nemanja, a tengerentúli profiliga, azaz az MLS-ben szereplő Chicago Fire játékosa, aki idén bőven bezsebelt nagyszerű elismeréseket amellett, hogy ő lett a szezon gólkirálya! A napokban a Goal választotta be az MLS idei szezonjának legjobb kezdőcsapatába, ezúttal pedig a liga álomcsapatába szintén bekerült – ezúttal az MLS játékosai, a klub vezetőedzői, valamint a média képviselői voksoltak.

24231754_727305344136442_7189032261184573532_nNikolics ismét a legjobbak közé került! (forrás: facebook.com/nikolicsofficial)

Nikolics Nemanja elképesztően zseniális szezont futott az idei MLS-szezonban. A magyar válogatott támadó 24 találatával gólkirályi címet szerzett, számtalan további egyéni elismerés mellett. A napokban már beszámoltunk arról, hogy Niko a Goal.com által beválasztásra került a szezon legjobb csapatába, ezúttal pedig a liga képviselői – a játékosok, az edzők, és a média munkatársai – voksai alapján került be az MLS 2017-es szezonjának álomcsapatába!

Nikolics ezúttal a támadósorban David Villa,  S az újonc Atlanta United csatára, Josef Martinez, valamint a Toronto csapatával újból Nagydöntőbe jutott Giovinco mellé került! Egyébként is veretes a névsor, melyben nagyszerű látni első magyarként Nikolicsot, aki vitathatatlanul a liga egyik legjobbja!

Az MLS 2017-es szezonjának álomcsapata
Tim Melia (Sporting Kansas City) – Justin Morrow (Toronto FC), Ike Opara (Sporting Kansas City), Kendall Watson (Vancouver Whitecaps) – Diego Valeri (Portland Timbers), Miguel Almirón (Atlanta United), Víctor Vázquez (Toronto FC) – David Villa (New York City FC), Sebastian Giovinco (Toronto FC), Josef Martínez (Atlanta United), Nikolics Nemanja (Chicago Fire)

Nagy Dávid