Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: célkeresztben a Gladbach ásza! – lapértesülés

A Bild információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea szeretné leigazolni a Dieter Hecking által irányított Borussia Mönchengladbach belga kiválóságát, nevezetesen Thorgan Hazard-t. 

letöltés (1)

Vagyis jobban fogalmazva ismét szeretné szerződtetni a Chelsea a 24 esztendős Thorgan Hazard-t, hiszen Eden idősebb öccse 2012-2015-ig a londoni gárda kötelékébe tartozott, ám lehetőséget sohasem kapott a legjobbak között. A Chelsea először Belgiumba adta kölcsön két évre, majd aztán egy esztendeig a Gladbachoz. A német csapatot meggyőzte teljesítményével, így ennek tükrében végleg szerződtették. 

Thorgan Hazard az elmúlt években egyre jobb és jobb lett, s mára talán nemcsak a Borussia Mönchengladbach, hanem a Bundesliga egyik legjobbja, természetesen saját posztját tekintve. Az aktuális idényben remekel, hiszen 15 tétmérkőzés alatt már 6 gólt és ugyan ennyi gólpasszt jegyzett. Mindenképp érdekes lenne, ha visszatérne a Chelsea-be, már csak azért is, mert Eden mellett a legfiatalabb Hazard, Kylian is a “kékek” kötelékébe tartozik. 

Németh Boldizsár