Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Itt a vége! Rabiot távozik! – sajtóhír

Lezárulhat egy fontos fejezete Adrien Rabiot kálváriájának, legalábbis az aktuális francia lapinformációk szerint arra a kérdésre kirajzolódni látszik a végleges válasz, hogy a középpályás marad-e vagy távozik nyáron a Paris Saint-Germain csapatától.

A Paris United értesülései szerint Rabiot a minap visszautasította a PSG legutóbbi, egyúttal – állítólag – a legutolsó szerződéshosszabbítási ajánlatát, amelyben évi 7.2 millió eurós gázsit kínáltak neki.

A 23 esztendős középpályást az elmúlt hónapok során leginkább a Barcelona csapatával boronáltak össze, de a hírek szerint a Liverpool is élénken érdeklődik iránta, de egyes források már a Juventus és az AC Milan érdeklődéséről is beszámoltak – kis túlzással mindenki szívesen látná őt. Jelentősen megkönnyítheti a helyzetet, ha az évad végeztével lejáró szerződést nem hosszabbítják meg, és egyetlen klubnak sem a PSG-vel kell majd megállapodnia, hanem “csak” a játékossal és az ügynökével az igényeiről, amelyek úgy látszik nem alacsonyak.

Rabiot utánpótlás korában került a párizsi csapathoz, a francia bajnokságban a 2012-2013-as szezonban nagyon fiatalon debütált, a rákövetkező évtől pedig gyakorlatilag már alapemberré vált. Az elmúlt szezonban 33 bajnoki és 8 BL-meccsel együtt összesen 50 tétmérkőzésen lépett pályára a csapat színeiben, és természetesen a jelenleg futó évadban is állandóan játszik.