Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Válogatott: Vagy százados vagy hetvenkedő egy EB, illetve egy VB részvétellel

Félszázadszor lépett pályára a nemzeti tizenegyben Dzsudzsák Balázs szerdán a fehéroroszok elleni mérkőzésen Belekben. Külön öröm számára, hogy csapatkapitányként tehette ezt. Az MLSZ Tv-nek nyilatkozott a tervekről, és a vágyairól.

Az orosz Dinamo Moszkva balszélsője korábban a sportlapnak azt nyilatkozta, hogy büszke arra, hogy 26 évesen eljutott 50 válogatottságig, de az MLSZ Tv-nek a távlati terveiről is beszélt:

„Az, hogy huszonhat évesen el tudtam érni az ötven válogatottságot, önbizalmat és lökést adhat a jövőre nézve, akár még válogatottsági rekord is összejöhet a későbbiekben. Persze ha hetvennél megállnék, de közben összejönne egy Eb, vagy egy vb, annak is ugyanúgy örülnék. Sokat azért nem gondolok erre, mert nem a mérkőzések száma határozza meg, hogy miként teljesít valaki a válogatottban” – fogalmazott a fehéroroszok ellen csapatkapitányként pályára lépő szélső.

Dzsudzsák az átigazolási piac őt érintő történéseiről is ejtett néhány szót:

„Volt róla szó, hogy a téli átigazolási időszakban csapatot válthatok, meg is volt rá a megfelelő ajánlat, de ragaszkodott hozzám a Dinamo, így próbálom majd a legjobb tavaszt magam mögött hagyni. Nem akartam mindenáron elmenni és csapot-papot otthagyni, ám ha jött volna egy mindenkinek megfelelő ajánlat, akkor arra nem mondtam volna nemet. Előttem is vannak még célkitűzések, a legjobb korban vagyok. A karrieremben benne van még egy olyan csapat, amelyet senki nem tud majd megkérdőjelezni.”

Gavalovits Sándor