Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arturo Vidal árcédulát kapott! – aki kifizeti, viheti

Előrelépés történt Arturo Vidal átigazolási ügyében. A chilei játékmester eddig nem volt eladó, most azonban árcédulát rakott rá a Juve, így télen jöhetnek az ajánlatok.

Kép Forrása: espnfc.com

Úgy fest nincs tovább, nem tudja tovább tartani állását a Juve, így kénytelen túladni egyik legjobb labdarúgóján. A 27 esztendős Vidal 60 millió euró ellenében januártól megvásárolható, kérdés, hogy lesz-e klub, mely megadja érte ezt az összeget.

Korábban az FC Barcelona és a Real Madrid is képben volt, a katalánok azonban kiszálltak, lévén nem igazolhatnak 2016-ig. A Real Madrid háza táján nagy a csend Vidal ügyben, azonban tudjuk, soha nem okozott gondot pár tíz millió euró elővétele, így ne írjuk le Ancelotti csapatát. Emellett a Chelsea is meregette már szemét Torinó irányába azonban a pletykák Manchester felől jönnek, a legkomolyabb kérő a Manchester United lehet. Van Gaal már a nyár folyamán megszerezte volna a chileit, azonban több ajánlatra is nemet mondott a Juve, így Vidal maradt a zebrák kötelékében. Elképzelhető, hogy télen ez másként lesz. Emellett Guardiola is szimpatizál a chileivel, így a német rekordbajnokot se zárjuk ki, na meg persze mindig jöhet új kérő is! Dúsgazdag klubok révén a Manchester City, a PSG és az AS Monaco jöhet szóba, ám egyelőre ők a Vidal-saga révén hallgatnak.

Arrow