Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern sztárjára fáj a Real foga

Gigatranszfer a láthatáron, állítja az olasz sajtó, mely mostanság igen jól értesült a Real Madrid ügyeit illetően. Carlo Ancelotti a hírek szerint szívesen látná csapatában a Bayern München klasszisát, posztja egyik ha nem a jelenlegi legjobbját David Alabát.

Kép Forrása: footballmanagerstory.com

Bal oldali védő poszton jelen pillanatban jól áll a Real, azonban Marcelo távozását rebesgették az utóbbi időben, a brazil labdarúgót az Öreg Hölggyel boronálták össze a zsurnaliszták. Coentrao mellé így kellene egy rivális, igaz David Alaba érkezése több mint valószínű, hogy azt jelentené, első számú bal oldali védőt szerződtetett a Real Madrid. Ennyire azonban még ne fussunk előre…

A 22 esztendős osztrák válogatott labdarúgó 2008-ban érkezett Münchenbe, ahol a klubbal felért a csúcsra, s jelen pillanatban kijelenthető, formáját tekintve a világ legjobb bal oldali védője. Nem csoda, hogy a királyiak kacérkodnak szerződtetésének gondolatával, ám ez anyagilag nem egy egyszerű üzlet. A transfermarkt.de 35 millió euróra taksálja Alaba jelenlegi piaci árát, melyhez kapcsolódik egy hosszútávú 2018 nyaráig szóló kontraktus. Egyesek úgy vélik, 50 millió euró alatt sehova, mások azt mondják, a Bayern ennyiért sem engedné el egyik legjobbját. A télen meglátjuk, lesz e mozgás Alaba ügyben.

Arrow