Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mátyus János szerint majdnem kész a keret

Név szerint még nem lehet tudni, hogy kikkel erősít a Nyíregyháza Spartacus, de az biztos, hogy négy játékossal közel állnak a megállapodáshoz. A négy játékos közül három a válogatottban is szerepelt már.

A Nemzeti Sport (NS) értesülései szerint az egyik érkező Bori Gábor lehet, aki saját maga kérte a kölcsönadását, hátha így több játéklehetőséghez juthat a Nyíregyházánál.

Kép forrása: www.nemzetisport.hu

Kép forrása: www.nemzetisport.hu

Mátyus János az NS érdeklődésére elmondta, hogy a sikeres szerződéskötésekre jelenleg 90% az esély, de még mindig úgy gondolja, hogy konkrétumokról korai lenne beszélni, mert előbb még az orvosi vizsgálatokon is át kell esniük a futballistáknak. Ezen kívül a további variációkról, lehetőségekről is nyilatkozott: „a télen négy-öt játékost mindenképp szeretnénk a klubhoz csábítani, a kapusposzton kívül minden csapatrészbe, vagyis a védelembe, a középpályára és a csatársorba is. Szerencsére stabil lábakon áll a klub, de nem akarjuk szórni a pénzt, minden forintnak jó helyre kell kerülnie. Ami még biztos a keretet illetően, az az, hogy nem számolunk további távozó labdarúgóval, hiszen ha megköttetnek a remélt szerződések, elegen leszünk, ugyanis sérüléséből visszatér Rezes László és Szécsi Márk.”

Acsádi Gergő