Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PMFC: Robert Jarni marad a vezetőedző!

Hiába vetődött fel a neve a horvát U19-es labdarúgó-válogatott kispadjánál, őt ez nem hozta különösebben lázba, hiszen továbbra is a PMFC sikereiért szeretne dolgozni.

A korábbi híresztelések ellenére úgy néz ki, hogy a horvátoknak találniuk kell egy másik szövetségi kapitányt, ugyanis a bama.hu-nak adott interjújában Jarni elmondta, hogy nem hagyja el jelenlegi egyesületét: „valóban hallottam arról, hogy lehetnék a horvát U19-es válogatott szövetségi edzője, de ennek a lehetőségnek most nincs aktualitása, nem is foglalkozom vele, hiszen a PMFC-hez köt a szerződésem. Én most csak a pécsi csapatomra koncentrálok, a felkészülésünkön és a keret megerősítésén dolgozom.”

Így úgy tűnik, hogy a vezetőedző marad, de ez már nem mondható elő a Pölöskey Péter, Mohl Dávid, Wittrédi Dávid trióról. Ők biztosan elhagyják a klubot, habár egyelőre nem lehet tudni, hogy hova fognak igazolni. Pölöskeyt talán elvinné a Kecskemét, míg Mohl iránt a Haladás és a Nyíregyháza is érdeklődik. Wittrédit a Paks mellett pár NB II-es egyesület is szívesen látná a sorai között.

Kép forrása: www.pmfc.hu

Kép forrása: www.pmfc.hu

Győri János, a PMFC ügyvezető igazgatója a bama.hu hírportálnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy még nincs új szerződtetett labdarúgójuk, de a tárgyalások folyamatosan zajlanak, és könnyen megeshet, hogy a felkészülés megkezdése előtt bejelenthetik az új szerzeményeket. Ha valóban így alakulnak a dolgok, akkor nemsokára meg is érkeznek az információk, ugyanis a csapat január 08-án kezdi meg az alapozást egy törökországi edzőtáborral.

Acsádi Gergő