Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchesterből csapnának le Schneiderlinre

A Southampton középpályására a Vörös Ördögök foga fáj. A pont Scheiderlint foglalkoztató klubtól vereséget szenvedő Manchester United kész kifizetni 32 millió eurót a védekező középpályásért.

Scheniderlin továbbáll, vagy marad az utóbbi időben nagyszerűen szereplő klubjában? (forrás: zimbio.com)

Morgan Schneiderlint szívesen látnák csapatukban a Manchester United vezetői. Ezért bejelentették, hogy készek kifizetni a francia labdarúgó megszerzéséért 32 millió eurót. Manchesterben attól tartanak, hogy nem sikerül megvásárolniuk az AS Roma alkalmazásában álló, holland Kevin Strootmant, így Southampton futballistájával erősítenék meg a középpályát a Unitednél.

A francia válogatott Schneiderlin 2008 július elseje óta tagja a Southampton csapatának, s szerződése 2017. június 30-ig köti a klubhoz. Jelenleg a Southampton 3., míg a Manchester United 4. a bajnokságban a hétvégi rangadójuk után. A gall játékos eddig 246-szor ölthette magára csapata mezét, s ez idő alatt 14 gólt szerzett, valamint 10 asszisztot osztott ki. Találatai nagy részét – 10-et – a Premier League-ben lőtte. A 25 éves focista 2014 június 8-án mutatkozott be hazája válogatottjában, s 6 alkalommal ölthette eddig magára a címeres mezt.

Nagy Dávid