Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ki lesz a Wast Ham edzője?

A West Ham United az idei év egyik kellemes meglepetése volt, habár a szezon végére visszaestek a 12. helyre a tabellán. Allerdyce távozott, most pedig lehet gondolkodni: ki legyen az utód?

Kép: www.scandasia.com

Kép: www.scandasia.com

Talán a legesélyesebb erre a pozícióra Michael Laudrup. A dán edzőt bizonyára nem kéne sokáig győzködni arról, hogy milyen jó lenne visszatérni a Premier League-be, habár Katarban is remekül keres. Az ázsiai BL viszont nem említhető egy lapon a világ egyik legjobb bajnokságával, ahonnan pedig két érdeklődő is van iránta. A Newcastle és a West Ham is szívesen látná őt, gyakorlatilag csak rajta múlik, hová igazol.

A Telegraph rajta kívül még a padra esélyesek között tartja számon a Besiktast elhagyó Slaven Bilicet is, és még néhány nagyobb kaliberű edzőt: Carlo Ancelotti és Jürgen Klopp neve ugyanúgy ott van (szerintük) a kalapban, ahogy a Spanyolországban edzősködő David Moyes is. Utóbbi különösen érdekes, hiszen a Sociedadnál felemás időszakon van túl, és nincsenek arra utaló jelek, hogy távozna a nyáron. Az pedig hogy szerződteti-e a West Ham, vagy Bilic, Laudrup, esetleg Ancelotti vagy Klopp érkezik az legfeljebb csak nyáron derül ki.

Baranyai Balázs