Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Newcastle: Óriási botrány, telefonon küldték el a rákot túlélő hőst!

A Newcastle United egykor méltó volt Pride of the North nevére, mostanra azonban egyre szánalmasabb, amit bemutatnak. 

Gutierrez az egyik áldozat

Gutierrez az egyik áldozat

Nem elég, hogy a Szarkák kis híján kiestek a Premier League-ből, most pont azt küldték el a csapattól, aki megmentette őket. Jonás Gutierrez a szezon elején rákkal küzdött, de elképesztő erővel legyőzte, kigyógyult belőle, és ő szerezte a Newcastle biztos bennmaradását érő második gólját a West Ham ellen az utolsó fordulóban. Erre mi a reakció? A klub felhívta (!!!!!!) Ryan Taylort, hogy megmondják neki, hogy nem kap új szerződést, majd megkérték, hogy adja tovább a telefont a mellette álló Gutierreznek, hiszen őt is elengedik.

Mike Ashley már többször is kihúzta a gyufát a szurkolóknál, ez pedig az utolsó csepp lehet a pohárban. A Szarkák a 2000-es évek elején meghatározó szereplői voltak a PL-nek, dobogós helyezést értek el, megfordultak a BL-ben is. Azóta gyakorlatilag folyamatos lejtmenet, megjárták a másodosztályt, igaz ezután nem sokkal Alan Pardew elért velük egy 5. helyet, de őt elüldözték idén, a csapat pedig 8 meccset vesztett zsinórban. Gyakorlatilag Pardew idén két csapatot tartott bent.

A Newcastle tehát emberségből megbukott, egészen hihetetlen, hogy ezt telefonon keresztül intézték. Reméljük jobbra fordul minden a klub és az elengedett játékosok háza táján egyaránt, mert ilyet senki sem érdemel.

Tereh Balázs